Kategórie
 
 
 
 
 
Teniskománia

Aj vy už netrpezlivo očakávate jar? S prichádzajúcou jarou prichádza aj ľahkosť nášho odevu a obuvi. Tohtoročná jar nám prináša nové módne trendy aj vo svete obuvi. Určite si každý z Vás vyberie z našej ponuky, to, čo mu naviac vyhovuje ale urobí aj radosť.

 
Valentínska inšpirácia

Pošlite Amorov šíp lásky smerom k tomuto krásnemu sviatku svätého Valentína a svoj romantický vzhľad dolaďte do posledného detailu. Či už ste všetky zamilované a potrebujete dokonalé šaty na rande alebo ste single boss lady, máme pre vás pripravených pár tipov pre každú z vás, ktoré to potrebujete. 

 
Farba roka 2020

Nový rok prináša do módneho sveta vždy nové trendy vo farbe a rok 2020 je plný nádherných odtieňov, ktoré určite každej správnej nákupnej maniačke vyrazia dych. Farby pomáhajú formovať všetko od našej nálady po oblečenie, ktoré kupujeme. S každým novým rokom prichádza nový farebný trend a bez ohľadu na to, či ste alebo nie odborníčka v móde, znalosť týchto trendov je pre vás iba plus.


 

 
 
Novodobý nepriateľ ,,histamín,,

Aj vy pociťujete tráviace problémy, bolesť brucha, kŕče, nafukuje vás, preháňa alebo naopak máte zápchu, máte poruchy spánku, máte pocit že nespíte len bdiete, zdá sa vám, že strácate pamäť a nemôžete sa sústrediť, búši vám srdce a máte zrýchlený pulz, trápia vás bolesti hlavy a migrény, 

 
Ako na boľavé nohy?

 Aj tá najpohodlnejšia a najkvalitnejšia obuv vie Vaše nohy poriadne potrápiť. Hlavne v letných mesiacoch. Ako na boľavé nohy domácim spôsobom?

1. Cesnak a cibuľa

Cesnak a cibuľu stačí nakrájať na malé kolieska a následne priložiť na postihnuté miesta /otlaky,odreniny, bolestivé miesta/. Najlepšie je nechať pôsobiť celú noc.

2.Kokosový olej

 

 
Strašiak menom otlaky!

Zakúpili ste si nové topánky s radosťou kedy ich ukážete svetu v plnej krase a po prvom obutí čuduj sa svetu na päte sa Vám urobili nepríjemné a hlavne bolestivé otlaky? Otlaky vedia potrápiť nejednu ženu, hlavne v letných mesiacoch. Ako sa s nimi popasovať? Prečo vlastne vznikajú?

 

 
Vianoce už čoskoro!
Milí priatelia,
S Adventom prichádzajú  tradície spojené so svätým Mikulášom a najkrajšie sviatky roka, Vianoce. Vianoce... narodenie Ježiša, sviatky pokoja a mieru. S Vianocami prichádza aj koniec roka a privítame nový rok. Tieto krásne sviatky trávime s rodinou, v rodinnom kruhu si užívame jeden druhého pri dobrom vianočnom jedle, vianočných koláčikoch ale sa aj navzájom obdarúvame krásnymi darčekmi ako symbol, že nám na svojich blízkych záleží, ako prejav lásky  a úcty  a ďakujeme im že nám svojou prítomnosťou robia život krajší. Tradičnou farbou Vianoc je farba červená, avšak moderná doba vnáša do Vianoc aj iné krásne farby, ktoré potešia. Potešte ja Vy svojich blízkych krásnym praktickým darčekom v rôznych farebných tónoch, ktoré sme pre Vás pripravili. 
 
Jeseň je tu!

Verili by ste? Už iba jeden deň nás delí od začiatku školského roka! Všade kde sa pozriem nás lákajú obchodné reťazce na výhodnu výbavu pre školáka a mamičky chcú svoju vytúženú ratolesť čo najlepšie pripraviť na prvý školský deň. Hlavne pekne obliecť, vybrať kytičku pre pani učiteľku. Počasie nám už tiež dáva najavo že leto sa pomaly končí, tropickým dňom je koniec a aj slniečko už zapadá skôr.

 

 
Máte radi leto?

Teplé až extrémne teplé počasie začalo tento rok už veľmi skoro. Ja mám leto veľmi rada, preto ma to potešilo že už tak skoro nemusím chodiť v prechodnej bundičke a jarných topánkach ale môžem zvoliť už lahšiu obuv a hodím na seba kraťase a tričko a môžem vyraziť! To je na tom to najlepšie keď sa nemusím obliekať do viacerých vrstiev oblečenia ale som rýchlo pripravená. Čo sa týka obuvi, mám rada jednoduchú obuv a to letné šlapky. Už minulý rok som spozorovala že tvorcovia obuvi vymýšľajú moc druhov,vzorov letnej obuvi a letných šlapiek. S rôznými ozdobnými mašličkami v rôznych farbách, s kvietkami, s uškami, ligotavé aj menej ligotavé a v neposlednom rade obľúbené šlapky s vyvýšenou podrážkou, ktorá je teraz ,,in,,. Veľmi mi to vyhovuje, pretože pri sandálkach sa musím zohýbať a trafiť sa do dierky čo niekedy trvá. Šlapky,

 
Letná móda

Aj vy už ste zacítili chuť na letnú dovolenku? Počasie už v apríli dosť prekvapilo. Teplota siahala až do výšky 28 stupňov a niekde padla aj 30tka! Pristihla som sa, ako sa mi menej chce chodiť do práce a radšej by som ležala niekde na pláži. Tá úžasná predstava... Nič nerobiť, močiť si nohy a piť dobrý drink! Na chvíľu som sa zasnívala. V hlave mi prekĺzla myšlienka kedy bude už júl. A prečo? No práve vtedy budem mať v práci voľno a vyberem sa s manželom do Turecka. Pracovné voľno po ktorom tak túžim celý rok budem môcť si vychutnať až o necelé dva mesiaca. To je ešte sakra ďaleko. Ale už teraz sa pripravujem! 

 
Večný problém žien

Moj botník je veľmi plný avšak aj napriek tomu cítim nedostatok topánok.Teraz keď sa tak práve oteplilo že sme vyvetrali svoje nôžky v šlapkách a žabkách prípadne sandálkach som mala často dilemu, či si neobuť tie známe espadrilky. Poznáte ich aj vy? Vždy som mala pociť že sa jedná o nejakú čudnú slamennú obuv. Myslela som si najprv, že táto obuv sa dostala k nám z Ameriky. Veď všetká móda prichádza odtiaľ. A tie ,,slamenné topánky,, dostať na trhu už v rôznych farbách, dokonca aj sandálky sú na hrubšej vyvýšenej podrážke čo mi vyhovuje.Začala som však pátrať po známych espadrilkách, ktoré sú hitom mám pociť už druhé leto. Ostala som však šokovaná.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia