Kategórie
 
 
 
 
 
Jeseň je tu!

Verili by ste? Už iba jeden deň nás delí od začiatku školského roka! Všade kde sa pozriem nás lákajú obchodné reťazce na výhodnu výbavu pre školáka a mamičky chcú svoju vytúženú ratolesť čo najlepšie pripraviť na prvý školský deň. Hlavne pekne obliecť, vybrať kytičku pre pani učiteľku. Počasie nám už tiež dáva najavo že leto sa pomaly končí, tropickým dňom je koniec a aj slniečko už zapadá skôr.

 

My ženy tiež už premýšlame, čo si vyberieme pri vyprevádzaní svojej ratolesti z botníka a šatníka. Kedže prevláda v týchto dňoch hodne upršané počasie a búrky, je vynikajúce zvoliť nepremokavé oblečenie a obuv. Pretože pri podcenení takéhoto počasia môžeme hneď v prvé dni školského roka skončiť v posteli s prechladnutím. Tento rok je veľkým trendom bunda z materiálu polyester, ktorá ma veľmi dobré využitie, pretože je moderná, trendy a hlavne nepremokavá. 

Nemusíte sa báť, je priedušná a je možné ju prať v práčke. Objavte kúzlo dažďa. Stojte priamo v jeho strede a nechajte sa uniesť záplavou kvapiek! Na webe www.glami.sk nájdete množstvo skvelých búnd na jeseň. V rôznych farbách a hlavne každej z nás vyhovuje niečo iné. Niektoré z nás preferujú kratšie bundičky, niektoré z nás dlhšie jesenné kabátiky s gombíčkami, iné z nás kladnú dôraz na materiál a farebné prevedenie. Každopádne určite si vyberiete!

Mojou jesennou súčasťou okrem dáždnika ktorý nosím pravidelne v kabelke, pretože počasie je nevyspytateľné patria i gumáky. Gumáky sú síce veľmi pohodlné ale nie sú vhodné do zamestnania. Predstavte si bankovú pracovníčku za prepážkou v krásnej červenej sukni nad kolená s gumákmi na nohe! Ženy pri takomto povolaní môžu nakuknúť na www.beststyle.sk kde si nájdu elegantnú a kvalitnú obuv. Túto jeseň patrí zelená špicatým kotníčkam. Majú veľlmi pohodlné obúvanie, zapínajú sa na boku na zips a v ponuke nájdete aj veľmi krásnu červenú farbu. Ja som si vybrala práve červené kotníčky z toho dôvodu, že táto farba sa vytráca v mojom botníku. Avšak sú z veľmi príjemného materiálu(semiš) so zapínaním na zips a hlavne nemajú vysoký podpätok.

        

Tento rok sú v móde tiež kotníčky s prackami ako aj vybíjané čižmičky. Všade samé pracky .... Väčšina takýchto topánok má zaujímavé prevedenie v kvalitných materáloch. To, že mám slabosť na topánky nemusím spomínať. Ale kozačky s vybíjanou špičkou nenechali dlho čakať na seba a mám ich už vo svojom botníku. 

           

Veľmi sa teším, keď ich budem môcť prevetrať. Na stránke www.beststyle.sk ma zaujali čižmičky s nádhernou červenou kvetinovou aplikáciu. K rifliam sú tieto čižmičky ako stvorené. Vybíjané aplikácia na podrážke pridáva na zaujímavosti. Čižmičky sa zapínajú na boku na zips pre tie pohodlnejšie, inak sa dajú pekne zašnurovať. Nie sú veľmi ťažké a pravdupovediac viem si ich predstaviť na sebe aj k červenej sukni!

Či už si vyberiete stálu klasiku (čierne kotníčky bez aplikáciíí), alebo veľmi moderné vybíjané čižmičky zaručene budete vyzerať dobre. Dôležitá je pohodlnosť. Preto nepodceňujte výber a nezabudnite zvoliť správnu veľkosť! Želám Vám pohodlnú jesennú chôdzu s čižmičkami od Beststyle!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia