Kategórie
 
 
 
 
 
Máte radi leto?

Teplé až extrémne teplé počasie začalo tento rok už veľmi skoro. Ja mám leto veľmi rada, preto ma to potešilo že už tak skoro nemusím chodiť v prechodnej bundičke a jarných topánkach ale môžem zvoliť už lahšiu obuv a hodím na seba kraťase a tričko a môžem vyraziť! To je na tom to najlepšie keď sa nemusím obliekať do viacerých vrstiev oblečenia ale som rýchlo pripravená. Čo sa týka obuvi, mám rada jednoduchú obuv a to letné šlapky. Už minulý rok som spozorovala že tvorcovia obuvi vymýšľajú moc druhov,vzorov letnej obuvi a letných šlapiek. S rôznými ozdobnými mašličkami v rôznych farbách, s kvietkami, s uškami, ligotavé aj menej ligotavé a v neposlednom rade obľúbené šlapky s vyvýšenou podrážkou, ktorá je teraz ,,in,,. Veľmi mi to vyhovuje, pretože pri sandálkach sa musím zohýbať a trafiť sa do dierky čo niekedy trvá. Šlapky,

do ktorých vhúpnem a môžem vyraziť nájdete na Beststyle mnoho. Ja som si vybrala poriadne ligotavé k letným kraťasom a krémovému tričku. Sú veľmi pohodlné. Slnečné okuliare s UV ochranou nesmú chýbať, preto ich noste, nenechávajte ich v kabelke!

slapky

K letu neodmysliteľne patria už spomínané vyvýšené šľapky(šlapky so zvýšenou podrážkou), ktoré na Beststyle nájdete v rôznych zaujímavých prevedeniach. Využijete ich nielen na pláži, ale aj na večernej prechádzke s priateľmi. Letné horúčavy bývajú aj veľmi vyčerpávajúce, no bez najmenších problémov ich zvládnete s vhodne zvolenou letnou obuvou, ktorú objednáte na www.beststyle.sk Ku kraťasom môžete zvoliť práve tieto: 

ktoré keď správne skombinujete, zaručene budete štýlová a nič nepokazíte. V ponuke nájdete tieto šlapky aj v čiernej univerzálnej farbe. 

čierne šlapky

 Letná obuv od Beststyle si bude krásy leta a množstvo nezabudnuteľných zážitkov užívať s Vami!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia