Kategórie
 
 
 
 
 
Farba roka 2020

Nový rok prináša do módneho sveta vždy nové trendy vo farbe a rok 2020 je plný nádherných odtieňov, ktoré určite každej správnej nákupnej maniačke vyrazia dych. Farby pomáhajú formovať všetko od našej nálady po oblečenie, ktoré kupujeme. S každým novým rokom prichádza nový farebný trend a bez ohľadu na to, či ste alebo nie odborníčka v móde, znalosť týchto trendov je pre vás iba plus.


 

 

V tomto článku predstavíme najväčšie farebné trendy roku 2020.

Módne trendy prichádzajú a prichádzajú s každým novým rokom. Aj keď existuje mnoho nadčasových kúskov, ktoré mnohí odborníci dodržiavajú. Tento rok predpovedáme, že trendová farba bude výrazná a jasná. Je čas vystúpiť z bezpečnej a komfortnej zóny s tlmenými farbami v dizajnoch. V roku 2020 uvidíme živšie a jasnejšie farby, ktoré budú vládnuť najviac. V dnešnom svete, kde sa prvé dojmy vytvárajú v zlomku sekundy, môže farba pomôcť dizajnérovi upútať pozornosť kupujúcej a ukázať tú správnu variantu. A tento rok priťahujú pozornosť živý odtieň a jasná farba.

 

Vyskúšajte najväčší farebný trend, ktorý sa stal TOP farbou tohto roku. Modrá hrá hlavnú úlohu v palete farieb, je to jednoducho obľúbená farba pre mnoho ľudí a odtieň, ktorý sa dobre kombinuje s mnohými ďalšími farbami. Kamenná modrá je pokojná, tlmená farba, ktorá má dosť tepla, aby mohla byť lichotivá. Vrcholná farba sezóny je Galaxy Blue, je to kráľovský odtieň pripomínajúci vesmír. Je to perfektná primárna farba a pekne sa kombinuje s čiernou, šedou, pálenou, tmavo červenou, hnedou atď. Taktiež čo sa týka obuvi je možné ju skombinovať so všetkým. Pri letnej obuve ňou vynikne opálená nôžka, pri sandálkach môžete zvýrazniť svoju nôžku nádherným lakom v kráľovsky modrej farbe. V ponuke na Beststyle nájdete kúsky mokasín práve v týchto farbách. Tento rok je tiež k dispozícii tmavá farba Night Blue, na diaľku je farba takmer čierna. Ľahko sa zakomponuje do akéhokoľvek oblečenia a je perfektnou farbou pre DENIM.

Vykročte štýlovo s Beststyle a hlavne v módnych farbách tohto roka!

            

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia