Kategórie
 
 
 
 
 
Teniskománia

Aj vy už netrpezlivo očakávate jar? S prichádzajúcou jarou prichádza aj ľahkosť nášho odevu a obuvi. Tohtoročná jar nám prináša nové módne trendy aj vo svete obuvi. Určite si každý z Vás vyberie z našej ponuky, to, čo mu naviac vyhovuje ale urobí aj radosť.

Už druhú jar sú v obľube tenisky, ktoré sa vyznačujú mohutnosťou, hrubou podrážkou s farebne prepracovanými časťami. Farebné časti tenisiek sa vyznačujú žiarivými neónovými farbami a ich kombináciami. Tenisky  sa hodia ku každodennému outfitu či k džínsom a tričku.

V ponuke na našom e-shope Beststyle Vám dávame do pozornosti fantastickú novinku v podobe tenisiek v tyrkysovo-ružovej farbe. Tieto štýlové tenisky sú z príjemného materiálu, ľahko sa obúvajú a sú pohodlné. Vhodné sú na športové aktivity, ako vychádzková obuv alebo aj do práce. 

 

Pre vás dámy, ak Vám tento typ tenisiek nevyhovuje, máme v ponuke stály typ „klasických tenisiek“ bez modernej mohutnej podrážky. V ponuke nájdete jarné mokasíny, v ktorých sa tiež budete cítiť pohodlne. Nezabúdajte, že pri výbere je veľmi dôležité, aby obuv spĺňala najdôležitejšiu vlastnosť a tou je pohodlnosť. Majte tiež na pamäti, že pokiaľ cítite, že ak Vás prst na špičke topánky ,,zrádza,, teda cítite sa nekomfortne a tesno, nikdy sa topánka neroztiahne do dĺžky.

Veľkým hitom roka sú tenisky s tak zvanou vzduchovou podrážkou. Tie by sme skôr odporúčali na šport alebo do prírody než na každodenné nosenie. Prevládajú taktiež veľmi výrazné farby ako je ružová v kombinácii s  čiernou, alebo tyrkysová, azúrová v kombinácii s inými farbami.

Nech už si vyberiete akékoľvek tenisky, dôležitý je komfort a pohodlie.

Príjemný výber z pohodlia domova Vám želá Beststyle!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia