Valentínska inšpirácia

Kategórie
 
 
 
 
 
Valentínska inšpirácia

Pošlite Amorov šíp lásky smerom k tomuto krásnemu sviatku svätého Valentína a svoj romantický vzhľad dolaďte do posledného detailu. Či už ste všetky zamilované a potrebujete dokonalé šaty na rande alebo ste single boss lady, máme pre vás pripravených pár tipov pre každú z vás, ktoré to potrebujete. 

Nakupujte všetko od luxusného spodného prádla až po priliehavé šaty, vysoké opätky a zladené kabelky. Zostáva už len to, aby ste doladili svoje outfity nádhernými šperkami.Je všeobecné známe, že Valentín príde za pár dní!!! Aj keď sú v okolí nejaké neisté pocity, neznamená to, že nemôžete nosiť oblečenie, ktoré chcete a páči sa vám. Však? Či už máte romanticke rande v niektorej z reštaurácii, aby ste si spoločne vychutnali tento čarovný večer, alebo sa chystáte na večierok s vašimi kamarátkami. Ak nie ste najväčším fanúšikom svätého Valentína, je skvelé ísť so svojím kamarátkami, aj keď je to sviatok zamilovaných. Povedzme, že príchodom do všetkého, čo je ozdobené srdiečkami alebo kvetmi s červenou farbou vás určite nenadchne a nechcete sa ladiť do týchto všeobecných vzorov. V prípade, že to nie je presne to, čo hľadáte, sme tu, aby sme vám ukázali výber oblečenia, ktoré sú na jemnejšej strane.Či už potrebujete viac denného vzhľadu alebo elegantného vychádzkového outfitu. Pokiaľ budete postupovať podľa jednoduchých krokov s oblečením, máte záruku, že budete mať skvelý Valentín.

1.     Ak chcete nosiť jednu z najpopulárnejších farieb Valentína, vyberte si šaty inšpirované 80. rokmi s párom čiernych pančúch.

2.     Skombinujte pár žiarivých ružových nohavíc s levanduľovo sfarbenou bundou pre nečakanú farebnú kombináciu.

3.     Bezpochyby vytvorenie ženského outfitu s pančuchami a robustnými teniskami vytvorí nepopierateľne dokonalý kontrast.

 

Krásny Valentín Vám praje Beststyle <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia