Kategórie
 
 
 
 
 

Problematika tejto novodobej choroby nám nie je ľahostajná! Preto sme sa rozhodli v spolupráci s  www.minevita.sk dať Vám do pozornosti nové semináre, kurzy buď osobne alebo cez skype, pre kolektívy alebo pre jednotlivca. Zakúpiť si môžete taktiež novú knihu, v ktorej Vám autorka zodpovie množstvo otázok ktoré máte. 

 
 

Individuálny seminár „Rozumieme histamínu“

Na 6 hodinovom seminári sa naučíte porozumieť histamínu v teoretickej a praktickej rovine. Pochopíte, správaniu sa histamínu v organizme z rôznych uhlov pohľadu. Porozumiete čo je a čo nie je histamínová intolerancia, prečo vzniká, jej formy, prejavy, ako sa diagnostikuje, v čom spočíva terapia. Naučíte sa pracovať s potravinami, naučíte sa zostavovať jedálniček.
Kód produktu:INDSEMHIT
Dodacia lehota
Na sklade: 50
Dodacia lehota: konzultácia po dohovore
Vaša cena:: 129,00 €

Seminár je vhodný pre pacientov s citlivosťou na histamín, s potravinovými intoleranciami, diétne sestry, zdravotný personál, všeobecných lekárov, kuchárov, fyzioterapeutov. Výhodou individuálneho seminára je, že lektor sa Vám venuje na 100%. Zo seminára si odnesiete aj knihu ŽIJEME s HISTAMÍNOM. Bližšie informácie získate ak napíšte na info@minevita.sk, blazejovaj@gmail.com alebo zavoláte na +421 908 464 530.

V prípade záujmu o tento seminár, si v pokladni daný seminár objednáte.  Po uskutočnení objednávky Vás budeme kontaktovať.

O čom sa dozviete v knihe ktorú ZDARMA obdržíte ?

Téma histamín je plná nezodpovedaných otázok. Táto kniha vám poskytuje odpovede na mnohé otázky. Je zostavená z teoretickej a praktickej časti. Teoretická časť je venovaná histamínu. Popisuje čo je histamín, čo o ňom vieme, prečo vzniká citlivosť na histamín, vysvetľuje rozdiel medzi alergiou a intoleranciou, ako súvisí histamín s inými ochoreniami,  čo je histamínová intolerancia a čo nie je, prejavy, toxicitu histamínu a biogénnych amínov, histamín a biogénne amíny v potravinách, diagnostiku, terapiu, eliminačný a nízko histamínový stravovací režim, vzorové jedálničky, ako súvisia lieky, atopický ekzém, žihľavka, citlivosť na lepok a laktózu s histamínovou intoleranciou, kozmetické prípravky a histamín,  ako sa stravovať mimo domu, priblíži vám  dlhodobý stravovací režim, potraviny ktoré áno, ktoré nie, prírodné antihistaminiká, ktoré probiotické kmene sú  vhodné a ktoré nevhodné, vzorový jedálniček, praktické odporúčania a mnoho iného.

Praktická časť je zostavená zo 44 nízko histamínových receptov v ktorých som použila tradičné suroviny  všetkých potravinových kategórií pochádzajúcich z nášho zemepisného pásma. Popis jednotlivých receptov je obohatený o krátku informáciu o zdravotných benefitoch surovín a celkový vzhľad dopĺňajú pekne ilustrované fotografie každého jedla. Do každého jedla som použila najdôležitejšiu ingredienciu a tou je láska. Všetky recepty som aj s chuťou zjedla. Pripravila som pre vás aj malý test kvality lepkov z konvenčnej pšenice, pšenice špaldovej a raže. Je až neuveriteľné, ako sa dá  s hmotou, ktorá mi vznikala pod rukami pracovať. Ako sa jednotlivé lepky správajú, aké majú fyziologické vlastnosti podľa mojich zistení sa tiež dočítate v tejto knihe.

Kniha je určená širokej verejnosti, pacientom s histamínovou intoleranciou a inými intoleranciami, diétnym  sestrám, kuchárom, zamestnávateľom a v neposlednom rade aj lekárom a každému, koho zaujíma problematika histamínu. Publikácia na Slovensku v takomto rozsahu nebola zatiaľ vydaná.

Mojim cieľom bolo previazať teoretické informácie o histamíne s praktickou časťou a poskytnúť vám tak čo najviac informácii, aby sa váš život s histamínov stal krajší a lepší.

Kniha je vytlačená na kvalitnom papieri, viazaná v kvalitnej tvrdej väzbe a v príjemnom dizajne. 

 

                

Ďakujem vám.                                                              Autorka

                                                                               Janka Blažejová

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia