Kategórie
 
 
 
 
 

Problematika tejto novodobej choroby nám nie je ľahostajná! Preto sme sa rozhodli v spolupráci s  www.minevita.sk dať Vám do pozornosti nové semináre, kurzy buď osobne alebo cez skype, pre kolektívy alebo pre jednotlivca. Zakúpiť si môžete taktiež novú knihu, v ktorej Vám autorka zodpovie množstvo otázok ktoré máte. 

 
 

Kniha + poradenstvo ako zvládať histamín cez Skype

Kniha ŽIJEME s HISTAMÍNOM je vhodná pre každého koho zaujíma problematika histamínu, ale aj pre ľudí, ktorí chcú žiť zdravšie, pretože HIT znamená zdravo žiť. Kniha poteší nielen Vašich blízkych, ale aj Vašich známych či priateľov. Ak darujete knihu, nič nepokazíte. Poskytuje mnohom informácií na tému histamín, potravinové intolerancie, ochorenia tráviaceho traktu, príznaky,
Kód produktu:HITZSH1POSKYPE
Dodacia lehota
Na sklade: 49
Dodacia lehota: konzultácia cez Skype po dohovore
Vaša cena:: 53,90 €

diagnostiku, terapiu citlivosti na histamín a mnoho iného. Poradenstvo 60-90min. zahŕňa rozbor súčasného stavu, stravovanie pri HIT, doplnky výživy, vhodné a nevhodné potraviny, zameranie sa na celkovú úpravu jedálnička, ako nakupovať a spracovávať potraviny, ako pripraviť jedlo. Bližšie informácie získate ak napíšte na info@minevita.sk , blazejovaj@gmail.com alebo zavoláte na +421 908 464 530

O čom sa dozviete v knihe?

Téma histamín je plná nezodpovedaných otázok. Táto kniha vám poskytuje odpovede na mnohé otázky. Je zostavená z teoretickej a praktickej časti. Teoretická časť je venovaná histamínu. Popisuje čo je histamín, čo o ňom vieme, prečo vzniká citlivosť na histamín, vysvetľuje rozdiel medzi alergiou a intoleranciou, ako súvisí histamín s inými ochoreniami,  čo je histamínová intolerancia a čo nie je, prejavy, toxicitu histamínu a biogénnych amínov, histamín a biogénne amíny v potravinách, diagnostiku, terapiu, eliminačný a nízko histamínový stravovací režim, vzorové jedálničky, ako súvisia lieky, atopický ekzém, žihľavka, citlivosť na lepok a laktózu s histamínovou intoleranciou, kozmetické prípravky a histamín,  ako sa stravovať mimo domu, priblíži vám  dlhodobý stravovací režim, potraviny ktoré áno, ktoré nie, prírodné antihistaminiká, ktoré probiotické kmene sú  vhodné a ktoré nevhodné, vzorový jedálniček, praktické odporúčania a mnoho iného.

Praktická časť je zostavená zo 44 nízko histamínových receptov v ktorých som použila tradičné suroviny  všetkých potravinových kategórií pochádzajúcich z nášho zemepisného pásma. Popis jednotlivých receptov je obohatený o krátku informáciu o zdravotných benefitoch surovín a celkový vzhľad dopĺňajú pekne ilustrované fotografie každého jedla. Do každého jedla som použila najdôležitejšiu ingredienciu a tou je láska. Všetky recepty som aj s chuťou zjedla. Pripravila som pre vás aj malý test kvality lepkov z konvenčnej pšenice, pšenice špaldovej a raže. Je až neuveriteľné, ako sa dá  s hmotou, ktorá mi vznikala pod rukami pracovať. Ako sa jednotlivé lepky správajú, aké majú fyziologické vlastnosti podľa mojich zistení sa tiež dočítate v tejto knihe.

Kniha je určená širokej verejnosti, pacientom s histamínovou intoleranciou a inými intoleranciami, diétnym  sestrám, kuchárom, zamestnávateľom a v neposlednom rade aj lekárom a každému, koho zaujíma problematika histamínu. Publikácia na Slovensku v takomto rozsahu nebola zatiaľ vydaná.

Mojim cieľom bolo previazať teoretické informácie o histamíne s praktickou časťou a poskytnúť vám tak čo najviac informácii, aby sa váš život s histamínov stal krajší a lepší.

Kniha je vytlačená na kvalitnom papieri, viazaná v kvalitnej tvrdej väzbe a v príjemnom dizajne. 

 

                

Ďakujem vám.                                                              Autorka

                                                                               Janka Blažejová

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia